MY COLLECTION

MY COLLECTION
BREITLING FOR BENTLEY

Friday, October 29, 2010

Orang kate kalau muka dah cantik..
pakai apa pun cantik..kan..
Klasik..

Unik..

Garang...

Pemalu pun ade...

Ada kelas tersendiri...

Tak diragui..ramai yg tergila-gilakanya...
inilah BLACK SAMURAI....







7 comments:

  1. Mmg lawa gila dgn tali brown ni!

    ReplyDelete
  2. hehe..jgn tuan dia pakai gila dah hehehe..

    ReplyDelete
  3. lawa...aku tgk tngu leather dr US huhu. dah psg nti aku tnjuk...

    ReplyDelete
  4. Aku dah pasang tali brown. Nak kena cari yg tebal yg ada benang putih tu. Lg cun la. ISh2....

    ReplyDelete
  5. Bro Zul.tggu jgn x tggu..hehehe, tu yang lagi lawa tu pasai leather dr US tu..

    dj..dapat yg benang org dok mengait tu lagi sempoi..hahaha

    ReplyDelete
  6. Yg bro pasang ni pun dah cun. Tali aku pasang tu tak best. Kalau dpt yg tebal & benang putih, mmg cun gilos lah.

    ReplyDelete
  7. mcm bro hasan punya cun gak..ilham dr dia la ni,start tgk dlm blog dia la yg bercita-cita tangkap samurai hitam ni..hehehe..

    semalaman pakai samurai ni..rasa aura dia tu lain mcm...

    ReplyDelete